Spaghetti pesto voor 2 personen 

ingrediënten 

4 zakjes basilicum van 15G 

2 eetlepels pijnboompitten 

1 knoflookteentje

25G Parmigiano Reggiano 

6 eetlepels olijfolie 

spaghetti voor 2 personen 

bereiding

Doe een knoflookteentje in de blender en voeg dan 2 eetlepels pijnboompitten toe en de Parmigiano Reggiano, en dan blenden. Voeg daarna de 4 zakjes basilicum toe en 6 eetlepels olijfolie, en dan weer blenden. Dan is je pesto klaar, en zet je een pan water op het vuur voor de spaghetti.

 


Pizza met friet

ingrediënten 

pizza bodem 

Friet het liefst Franse frietjes

tomatensaus 

Een zakje geraspte pizza kaas

bereiding

Verwarm de oven op de juiste temperatuur, rol de pizzabodem uit en smeer de tomatensaus eroverheen. Voeg dan de kaas toe en als laatste de friet, en zet de pizza vervolgens in de oven.