Spaghetti pesto voor 2 personen
ingrediënten
4 zakjes basilicum van 15G
2 eetlepels pijnboompitten
1 knoflookteentje
25G Parmigiano Reggiano
6 eetlepels olijfolie
spaghetti voor 2 personen
bereiding
Doe een knoflookteentje in de blender en voeg dan 2 eetlepels pijnboompitten toe en de Parmigiano Reggiano, en dan blenden. Voeg daarna de 4 zakjes basilicum toe en 6 eetlepels olijfolie, en dan weer blenden. Dan is je pesto klaar, en zet je een pan water op het vuur voor de spaghetti.
Pizza met friet
ingrediënten
pizza bodem
Friet het liefst Franse frietjes
tomatensaus
Een zakje geraspte pizza kaas
bereiding
Verwarm de oven op de juiste temperatuur, rol de pizzabodem uit en smeer de tomatensaus eroverheen. Voeg dan de kaas toe en als laatste de friet, en zet de pizza vervolgens in de oven.